Hirdetés
Archivum

Igor Skocovski értékelése az oroszok elleni meccsrõl:

:

Hirdetés

Pénteken este a magyar válogatott 69-66-os vereséget szenvedett Oroszországtól az U16-os Európa-bajnokságon. A mérkõzés után Igor Skocovski vezetõedzõ értékelt.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A magyar válogatott szoros végjátékot alakított ki a jelentõs fizikális fölényben lévõ riválisával. Végül az orosz csapat 69-66-os gyõzelmet aratott. Ellenfelünk 24 támadó-lepattanót gyûjtött az összecsapáson. Nyilatkozatában Igor Skocovski is ezt emelte ki.

“Nagyon örültünk neki, hogy az igazi arcát mutatta a csapat és megpróbáltuk az oroszokkal fizikumban felvenni a versenyt. Ami hátrányunk származott az ellenfél fizikális fölényébõl, azt próbáltuk taktikailag kompenzálni, ez sok esetben nagyon jól mûködött, de nem tudtuk átlépni azt a határt, amit az oroszok elénk fektettek. Abszolút a támadó lepattanózás döntött, erre oda kell figyelnünk a következõ mérkõzéseken. Úgy gondolom, hogy megérkeztünk az EB-re, innentõl kezdõdik nekünk az igazi bajnokság. Ha így játszunk az olaszok ellen, akkor meg fogjuk verni õket.” – nyilatkozta a vezetõedzõ.

A magyar válogatott szombaton 21 órától Olaszország ellen zárja a csoportkört.

Hirdetés