Hirdetés
Archivum

Így látták a vezetõedzõk a junior elõdöntõket:

:

Hirdetés

Szombaton került sor Pécsett a Nemzeti Leány Junior Bajnokság “A” döntõje alkalmával az elõdöntõkre. Részletes összefoglalót már közöltünk. Az alábbiakban a rövid edzõi nyilatkozatokat olvashatjuk.

Fotó: Facebook.com/juniorlanydonto/

Fotó: Facebook.com/juniorlanydonto/

Csata DSE – DVTK Akadémia 95-51 (26-13, 22-13, 33-13, 14-12)

Tursics Krisztián (vezetõedzõ, Csata DSE): Gratulálok a csapatomnak, mert nagyon jól kezdtük a mérkõzést, ahogy a tornán még nem sikerült, koncentráltan, jól védekezve és jól támadva tudtunk magabiztos gyõzelmet aratni. Örülök, hogy mindenki játéklehetõséghez jutott, és hozzá tudott tenni a gyõzelemhez.

Magyar Gergely (Vezetõedzõ, DVTK Akadémia): Gratulálok a Csatának, õk tényleg a döntõbe valók! Mi még sajnos nem, remélem, egy bronzéremért mindent megteszünk.

Statisztika

Vasas Akadémia – PEAC – KA Pécs 70-56 (23-17, 18-14, 15-11, 14-14)

Igor Skocovski (Vezetõedzõ, Vasas Akadémia): Nagy csata volt két remek csapat között, mindkét együttes maximálisan koncentrált mind a támadó-, mind a védõoldalon. A csapatunk nagyon jó összhangban mûködött, amit talán a legszebb dolog egy edzõnek látni. Örülünk, hogy döntõbe jutottunk, de tudjuk, hogy nagy rivális ellen fogunk játszani.

Hartung Anita Vezetõedzõ, PEAC-KA Pécs): Harcoltunk, de sajnos nem sikerült a bravúr. Gratulálok az ellenfelünknek! Nekünk van húsz óránk, hogy a bronzmeccsre újra egy bivalyerõs pécsi csapat lépjen parkettre.

Statisztika

Forrás:

hunbasket.hu

Hirdetés