Hirdetés
Magyarország

Így mutatkoztak be az elmúlt évad magyarországi légiósai a WNBA-ben:

:

Fotó: WNBA

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, péntekről szombatra virradóra elrajtolt a WNBA 2022-es szezonja. Nézzük, hogy az elmúlt évadot hazánkban töltő játékosok, illetve honosítottjaink miként szerepeltek.

A címvédő Chicago Sky hazai pályán hosszabbítást követően 98-91-re alulmaradt a Los Angeles Sparks együttesével szemben. A tavaszt Győrben töltő Jordin Canada 21 ponttal vezette győzelemre a Sparks gárdáját. A Sky együttesében Allie Quigley kisebb sérülés miatt nem lépett pályára. A Szekszárdon is megforduló Dana Evans 24 ponttal segítette csapatát.  A Sopronba érkező Courtney Vandersloot 34 perc alatt 11 pontot és 8 gólpasszt jegyzett. A hazánkban hosszú éveket eltöltő Tina Krajisnik 27 másodpercet kapott.

Fotó: WNBA

A Seattle Storm 97-74-re verte a Minnesota Lynx csapatát. A seattle-i együttes a 34-14-es harmadik negyedben hagyta állva riválisát. Gabby Williams közel 18 perc alatt 5 ponttal, 3 lepattanóval és 1 gólpasszal zárt. Briann January 19 perc alatt 4 pontot, 3 gólpasszt és 3 lepattanót jegyzett. Nikolina Milic pedig 12 perc alatt 7 ponttal és 6 lepattanóval fejezte be az összecsapást.

A Phoenix Mercury 106-88-ra alulmaradt a Las Vegas Aces gárdájával szemben. A téli időszakban rövidebb ideig Sopronban szereplő Shey Peddy 29 perc alatt 16 pontot jegyzett a Mercury színeiben.

Fotó: WNBA

Hirdetés