Hirdetés
Archivum

Így mutatta be Krivacevic Tijanát a Salamanca honlapja:

:

Hirdetés

Mindig érdekes figyelni, hogy a külföldre igazoló válogatott játékosainkat új klubjaik miként mutatják be. A Salamanca nemrég közölt egy összeállítást Krivacevic Tijanáról.

A spanyol bajnok honlapján egy rövid beszélgetés olvasható, melyben a salamancai klub, a közönség és a spanyol bajnokság elmaradhatatlan méltatásán túl a legérdekesebb rész az, mely arra vonatkozik, hogy vajon a pályafutása legjobb idõszakát éli-e a magyar válogatott center. Erre pedig Krivacevic válasza, hogy mindig lehet fejlõdni, de valóban az egyik legjobb, legeredményesebb idõszakról beszélhetünk.

A beszélgetés másik külön kiemelésre érdemes része, hogy Krivacevic Tijana mit hozhat szakmailag a salamancai klubnak. Mindenképpen hangsúlyozzák, hogy magas poszton az átlagnál egy gyorsabb játékosról van szó, aki középtávolról, távolról is jól dob.

A salamancai kollégák is kiemelik, hogy a másik új igazolásuk Jelena Milovanovic és Krivacevic Tijana pályafutása többször is keresztezte egymást és azt is megemlítik, hogy 2014. õsze után fog újra az Euroligában pályára lépni.
 

A cikkhez készített Instagram grafikák:

 

¿Otras ofertas? @tijanakrivacevic no se lo pensó dos veces al recibir la llamada de Avenida #basketball #salamanca #perfumeriasavenida #equipo

CB Perfumerias Avenida (@cbavenida) által közzétett fénykép,

 

“Agradecida” por poder jugar en #würzburg #perfumeriasavenida #salamanca #basketball

CB Perfumerias Avenida (@cbavenida) által közzétett fénykép,

Hirdetés