Hirdetés
Archivum

Így teljesítettek az újoncok a WNBA nyitó hétvégéjén:

:

Hirdetés

A hétvégén hat mérkõzéssel elrajtoltak a WNBA 2019-es küzdelmei. Minden évben a nyitó hétvége egyik nagy kérdése, hogy a ligába érkezõ újoncok miként ugorják meg az elsõ tétmeccs terhelését. A hoopfeed.com portál összeszedte, hogy ezúttal a fiatalok hogyan teljesítettek.

Fotó: Minnesota Lynx

Fotó: Minnesota Lynx

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az utóbbi évek legjobb újonc teljesítményeit követhettük. A Minnesota Lynx által Draftolt UConn-növendék Napheesa Collier 27 ponttal, 6 lepattanóval segítette csapatát a Chicago Sky elleni magabiztos siker alkalmával. A Lynx fiataljai kiválóan szálltak be a játékba, hiszen a Notre Dame-tól érkezõ Jessica Shepard szedte a legtöbb lepatattanót, egészen pontosan 13-at.

Nagy médiafigyelmet kapott Teaira McCowan, aki az Indiana Fever gyõztes találatát szerezte az utolsó másodpercben a New York Liberty otthonában. A Dallas Wings Draftolta a Notre Dame sztárját Arike Ogunbowale-t, aki 12 ponttal debütált a profik között.

A ligába 2019-re 26 újonc játékjogát kérték ki eddig, akik közül Maite Cazorla (Atlanta), Kristine Anigwe (Connecticut), Bridget Carleton (Connecticut), Paris Kea (Indiana), Kennedy Burke (Indiana), Marine Johannes (New York), Anriel Howard (Seattle) és Kiara Leslie (Washington) nem mutatkozott az elsõ hétvégén.

A hoopfeed.com statisztikai összeállítása:

Hirdetés