Hirdetés
Archivum

Indul az NBI-ben a PINKK – PÉCSI 424:

:

Hirdetés

A Bácsbasket Kft. az MKOSZ versenykiírásának megfelelõen 2012. július 9-én benyújtotta nevezését a nõi NBI-be. A kiírás szerint a Kft.-nek augusztus 3-ig kell jeleznie a szövetségnek a csapat nevét és a mérkõzések helyszínét.


Pécsi Nõi Kosárlabda Klub Sportegyesület
Sajtóközlemény

A két sportszervezet együttmûködésének értelmében az NBI-es csapat neve a PINKK – Pécsi 424, mérkõzéseinek színhelye pedig Pécsett lesz.

A PINKK – Pécsi 424 csapatot mûködtetõ Bácsbasket Kft. egyik ügyvezetõje Berényi Csaba. Cégbírósági bejegyzése folyamatban van. A PINKK – Pécsi 424 nõi csapatot a késõbbiekben Berényi Csaba ügyvezetésével egy teljesen önálló, a Bácsbasket Kft. általános jogutódjaként létrejövõ, pécsi székhelyû Kft. fogja mûködtetni.

Berényi Csaba Pécsett született és élõ üzletember. Testnevelõ tanárként végzett a pécsi Tanárképzõ Fõiskolán, másoddiplomáját pénzügyi területen szerezte szintén a pécsi egyetemen. Korábban befektetési tanácsadással foglalkozott, az elmúlt tíz évben pedig egy Kft. ügyvezetõje. Az edzõ és sportmenedzser oklevéllel is rendelkezõ szakember régóta elkötelezett szurkolója és támogatója a minõségi nõi kosárlabdának Pécsett.

Az ügyvezetés a Pécs 2010 minden játékosának és sportszakemberének, akik nem igazoltak más csapathoz, szerzõdési ajánlatot tesz.

Így már biztosan a PÉCSI 424 csapatában folytatja pályafutását:
Laczi Edit
Török Szilvia
Sarok Nikolett
Pénzes Kinga

Hirdetés