Hirdetés
Archivum

Információk a februári válogatott meccsekrõl:

:

Hirdetés

A Miskolc Városi Szabadidõközpont a hivatalos honlapján közzétette a legfontosabb látogatói információkat a két februári Eb-selejtezõ mérkõzéssel kapcsolatban.

Fotó: miskolcivsz.hu

Fotó: miskolcivsz.hu

Mint ismeretes a 2019-es nõi kosárlabda Európa-bajnokság selejtezõjében februárban két hazai mérkõzés vár a magyar válogatottra. Mindkét találkozónak a miskolci Generali Aréna ad otthont. Elõbb február 10-én Oroszországgal mérkõzik válogatottunk, majd 14-én Litvánia lesz az ellenfél.

Az oroszok elleni találkozó február 10-én, szombaton 17 órakor kezdõdik. A litvánok elleni összecsapásra pedig február 14-én szerdán 18 órai kezdéssel kerül sor. A belépõjegy ára rendezvényenként egységesen 800.- Ft.

A magyar válogatott kedvezõ pozícióból várja a februári mérkõzéseket. A sorozat elsõ két fordulójában novemberben remek teljesítményt nyújtott válogatottunk. Elõbb Litvániában sikerült magabiztos gyõzelmet szerezni, majd hazai pályán a közönség maximális kiszolgálása mellett Albániát verték a mieink. A válogatottunk számára legutóbb december végén a két ünnep között rendeztek összetartást.

A selejtezõbõl a nyolc csoport elsõ helyezettjei és a hat legjobb második kvalifikálja magát a 2019-es szerb-lett közös rendezésû Európa-bajnokságra. A magyar válogatott bravúrt jelentõ két hazai sikerrel akár már februárban bebiztosíthatná a részvételi jogot a kontinenstornára.

Hirdetés