Hirdetés
Magyarország

Ingyenesen, védettségi kártyával látogatható a bajnoki döntő szombati mérkőzése:

:

Hirdetés

A kormányzati enyhítéseket követően ülésezett a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége, mely úgy döntött, hogy a négymilliós oltásszám elérésével az első osztályú férfi és női bajnokságok szurkolók jelenlétével rendezhetők meg. Ennek megfelelően a bajnoki döntő harmadik, szombati mérkőzése is, az előírások betartása mellett. A mérkőzés megtekintése díjtalan – adta hírül a Sopron Basket hivatalos honlapja.

A kormányzat döntésének értelmében a 18 évnél idősebbek csak védettségi igazolvány birtokában léphetnek be a mérkőzésekre, mely nem helyettesíthető oltási igazolással. A védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre!

A 18 évnél fiatalabbak csak szülő/gondviselő felügyelete mellett, a lelátón velük együtt helyet foglalva tekinthetik meg a mérkőzést, de a beléptetésnél nekik is igazolniuk kell életkorukat arcképes igazolvány felmutatásával!

Az MKOSZ frissített COVID-protokolljában megfogalmazott ajánlások alapján a csarnok területén a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek erősen ajánlott a maszk viselete, a 18 év alattiak számára pedig kötelező!

“A lelátó első soraiban nem lehet helyet foglalni! Az előtéri büfé nyitva lesz, ahogy a butikunk is!” – hangsúlyozza a Sopron Basket közleménye, mely így folytatódik:

“A csarnok mindkét főbejáratát, ahogy a vendégszektor parkoló oldali bejáratát is, 13 órakor nyitjuk! A gördülékeny ellenőrzés érdekében a bejáratoknál kérjük készítsék elő a belépéshez szükséges igazolványaikat! Belépésnél a kézfertőtlenítés kötelező! Kérjük a szabályok betartását! Jó szurkolást kívánunk!”

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés