Hirdetés
Archivum

Ismét kapitulált Kína:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban túrázó kínai válogatott a második mérkõzését is elveszítette, miután 84-45 arányban alulmaradt a Chicago Sky gárdájával szemben.

Magyar idõ szerint kedd hajnalban rendezték a WNBA elõszezonjának második mérkõzését, melyen a Chichago Sky gárdájával mérte össze az erejét az Egyesült Államokban túrázó kínai nemzeti csapat. Az Illinois állambeli Deerfield-ben rendezett mérkõzésen a Chicago végig vezetett, igaz az ázsiai válogatott kezdetben még jól tartotta. Egy negyed után csak 3 és a félidõben is mindössze 10 ponttal járt elõrébb Pokey Chatman alakulata.

A harmadik szakaszban azonban Kína csak 7 pontig jutott, ellenben a Sky 28-at termelt és ezzel minden nyitott kérdés eldõlt. A mérkõzést végül 84-45-re nyerte a Chicago Sky. A találkozó legeredményesebbje a 18 pontot szerzõ Sylvia Fowles volt, de Epiphany Prince is 10 egységig jutott.

A WNBA elõszezonja szerdán hajnalban két mérkõzéssel folytatódik. Az Indiana a Minnesota alakulatával mérkõzik, míg a Phoenix a Japán válogatottal találkozik.

Eredmény

Chicago Sky – Kína 84-45

Hirdetés