Hirdetés
Archivum

Ismét kikapott Kína:

:

Hirdetés

Két mérkõzéssel folytatódott a WNBA elõszezonja szombaton hajnalban. A Connecticut Sun 2 ponttal verte a San Antonio Silver Stars-t, míg a New York Liberty 14 ponttal múlta felül Kínát.

A Connecticut és a San Antonio összecsapása végig szorosan alakult. A két csapat fej-fej haladt, a szünetben 2 ponttal járt elõrébb a Connecticut. A harmadik és a negyedik negyedben a San Antonio többször is átvette a kezdeményezést, de szoros végjáték után 75-73-ra a Sun diadalmaskodott. A gyõzte csapat legjobbja a dupla-duplát (17 pont, 11 lepattanó) elérõ Tina Charles volt. Kelsey Griffin 16 percet töltött a pályán és ez idõ alatt 7 pont és 1 lepattanó került a neve mellé.

A New York Liberty-Kína összecsapás érdekesen alakult. A kínaiak elsõ két tengerentúli fellépésük alkalmával nem tudták megszorongatni aktuális riválisukat, ezúttal azonban kifejezetten meccsben voltak jobb képességû ellenfelükkel. A szünetben 35-32-re vezetett is az ázsiai válogatott. A harmadik negyedet a Liberty 11 ponttal hozta és az ekkor megszerzett vezetést a lefújás pillanatáig már meg is õriztek.


Eredmény

Connecticut Sun – San Antonio Silver Stars 75-73
New York Liberty – Kína 79-65

Hirdetés