Hirdetés
USA

Ismét több mérkőzésen szurkolhatunk magyar lányoknak a héten az Egyesült Államokban:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban hosszú hétvége után ez egy rövidebb munkahét, de az egyetemi küzdelmek a szokott rendben zajlanak. Ismét több mérkőzésen szurkolhatunk magyar lányoknak.

A vasárnap extra második félidőt produkáló Ohio State csütörtökről péntekre virradóra az Iowa vendége lesz. Juhász Dorkáék ezt követően a hétvégén nem lépnek pályára. Jövő csütörtökön viszont a Maryland érkezik, akiknek az otthonában még január elején 10 ponttal maradtak alul.

A Duquesne szerdáról csütörtökre virradóra a George Mason csapatát fogadja. A rivális az A-10 konferenciában inkább a mezőny utolsó harmadához tartozik. Az utolsó négy meccsüket elveszítették. Vasárnap a közvetlen rivális Saint Louis otthonába látogatnak Aho Nináék.

Az UTSA csütörtök a North Texas gárdáját fogadja. Ez helyi idő szerint egy délelőtti meccs lesz San Antonióban. Helyi iskolásokat látnak majd vendégül. Szombaton a konferenciát vezető Rice érkezik.

Térjünk át a Divízió II-re. A Sunshine State Konferenciában remek teljesítménnyel menetelő Tampa szerdáról csütörtökre virradóra a Florida Southern gárdájával mérkőzik. Komoly erőfelmérő lesz, mivel a konferencia-riválisok ellen mindössze két vereséget jegyzett idén a Florida Southern és a Sunshine State egyik meghatározó szakmai programjának számítanak. Szombaton a Nova Southeastern otthonában lépnek pályára Nagy Dorottyáék.

Az UMSL Tritonok csütörtökről péntekre virradóra az Illinois Springfiled otthonában szerepelnek. Szörényi Lauráék a konferencia-sereghajtójához látogatnak. Szombaton pedig a bajnokság egyik közvetlen élcsapatával mérkőznek. A Lewis bajnoki riválisok ellen még veretlen idén.

Hirdetés