Hirdetés
Archivum

Iva Ciglar a Sopron új irányítója:

:

Hirdetés

Szombaton hivatalossá vált, hogy Sopronban folytatja pályafutását Iva Ciglar. A horvát válogatott irányító a Novi Zagreb együttesétõl érkezik és a szezon végéig írt alá.

Ciglar zágrábi színekben az Euroligában 6.8 pontot és 2.5 gólpasszt átlagolt négy mérkõzésen, míg a MEL-ben 12.5 pontot és 3.8 gólpasszt jegyzett 11 találkozón. A kiváló irányítót nem kell bemutatni, hiszen korábban Szegeden és Gyõrben is szerepelt.

„Már a tavasz folyamán zajlott köztünk párbeszéd, de az akkor sajnálatos okok miatt megszakadt. Most azonban lehetõségünk nyílt arra, hogy a klub átgondolt igazolás politikájába beillõ játékossal bõvítsük állományunkat, mely elképzeléseknek, a Zágrábból távozó Iva Ciglar teljes mértékben megfelelt. Vele remélhetõleg az utolsó mozaikdarab is a helyére kerül csapatunknál! Iva az egyes posztra érkezik, elsõsorban csapat-kapitányunk, Fegyverneky Zsófia tehermentesítésére, aki hétrõl hétre elképesztõ energiákat mozgósít. Úgy gondoljuk, hogy vele együtt lehet ideális az általunk elképzelt rotáció a külsõ posztokon.” – nyilatkozta a soproni klub hivatalos honlapjának Török Zoltán ügyvezetõ.
 

Hirdetés