Hirdetés
Magyarország

Ivana Dojkic számára igazi szintlépést hozott a szezon eddigi menete:

:

Hirdetés

Lezárult a bajnoki alapszakasz első köre. Az Atomerőmű KSC Szekszárd együttesében Ivana Dojkic számára igazi szintlépést hozott a szezon eddigi menete.

Ivana Dojkic 10 bajnoki mérkőzésen 23.9 perc alatt 15.7 pontot, 2.8 lepattanót és 3.8 gólpasszt átlagolt idén. Az Európa Kupában pedig hat csoportmeccsen 28.8 perc alatt 17.7 pontot, 4.7 lepattanót és 3.8 gólpasszt. A klub hivatalos honlapján megjelent videós interjúban erről is kérdezték a horvát klasszist.

Minden alkalommal 100%-ot szeretnék nyújtani a pályán, arra törekszem, hogy a tőlem telhető legtöbbet tegyem meg. Nem csak a saját teljesítményemet tekintve, de a többieket is kiszolgálva a pályán. Természetesen szeretnénk örömet szerezni a mérkőzéseinkre kilátogató szurkolóknak. Ez lehet a siker kulcsa és az, hogy minden nap próbálok fejlődni, jobb és teljesebb játékossá válni.

– jellemezte a saját játékát Dojkic, aki a szombaton 17 órától megrendezésre kerülő zalaegerszegi bajnoki találkozóval kapcsolatban is megosztotta várakozásait.

“Bizonyára nehéz dolgunk lesz, hiszen hazai pályán játszanak. Ha folytatjuk azt a formát, amivel mostanság sikerült előrukkolni, akkor meglesz a győzelem. Nem hiszem, hogy bárki megállíthat minket, ha ilyen jó az összhang!” – összegzett a horvát játékos.

Hirdetés