Hirdetés
Magyarország

Iványi Dalma bemutatkozott a Győr vezetőedzőjeként:

:

Hirdetés

Megtartotta első edzését az UNI-Győr – MÉLY-ÚT vezetőedzőjeként Iványi Dalma, akit a klub Facebook oldalán kérdeztek a tapasztalatairól.

Nagyon jók az első benyomásaim. Örültem, hogy végre edzést tudtam tartani a lányoknak. Szépen dolgoznak, lelkesek. Ahogy elterveztük, itt az elején lassabban, az egyéni technikákra kiélezve a dolgot fogunk edzeni. Ez a terv eddig maximálisan teljesült. Én nagyon bizakodó vagyok a szezonnal kapcsolatban.

– fogalmazott Iványi Dalma, majd arról is beszélt, hogy milyen játékot szeretne meghonosítani.

Mindenféleképpen az a célunk és a tervünk, hogy fiatal magyar és fiatal győri játékosokra próbáljuk építeni a csapatot. Kialakítani egy olyan magot, ami hosszú távon sikeres lehet. Fiatalos, gyors, impulzív játékstílust próbálunk meg kialakítani. Ez remélhetőleg közönségcsalogató lesz.

– tette hozzá.

A következő évad keretét az UNI-Győr – MÉLY-ÚT május végén hirdette ki. A tavalyi csapatból marad Török Ágnes, Barnai Judit, Dombai Réka, Baffy Fanni, Kéita Aya, Mansaré Manty és Révész Boróka. Új játékos Sopronból Dubei Debóra és Weninger Virág. A légiósokat tekintve visszatér a 2016/2017-es szezon után Brianna Kiesel és érkezik Beatrice Mompremier, illetve Kadri-Ann Lass.

Korábban Dubei Debórával és Weninger Virággal is készítettünk nagyinterjút. Felidéztük Brianna Kiesel lengyelországi sikereit, írtunk arról, hogy Beatrice Mompremier milyen nehéz helyzetbe került a WNBA igencsak megosztó játékospolitikája miatt. Eközben pedig Kadri-Ann Lass az észt válogatottal dolgozik.

Iványi Dalma júliusban a magyar válogatott szakmai stábját erősíti és ezt követően folytatja a munkát Győrben.

Hirdetés