Hirdetés
Nemzetközi Kupák

Iványi Dalma: Elbizonytalanodtunk, felpuhult a védekezésünk:

:

Hirdetés

86-72-es vereséggel kezdte a hazai rendezésű FIBA-buborékot az UNI Győr – MÉLY ÚT együttese. Itt olvashatsz részletesen a mérkőzésről.

– Óriási volt a különbség a két félidő között. A harmadik negyedben megzavart minket a törökök vegyes védekezése, türelmetlenek lettünk – kezdte értékelését Iványi Dalma a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. – Hiába beszéltük meg, hogy mit kell tenni, hogyan tudunk ebből kilábalni, elbizonytalanodtunk, felpuhult a védekezésünk. Nem tudtuk a rossz támadójátékot egy jó védekezéssel kompenzálni. Ennek ellenére a végén voltak biztató jelek, de későn ébredtünk. Az utolsó negyedben, ha nem rontunk el pár tiszta dobást, akár meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Egy tanulási folyamatban vagyunk, kicsit rutintalanok voltunk.

Iványi Dalma – Fotó: FIBA

– Gyorsan lehet javítani, hiszen két nap múlva ismét mérkőzés.

– Sokáig nem lehet bánkódni, vannak hibák, amiket meg kell néznünk, amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az ukránok ellen tiszta lappal lépünk pályára.

– Mennyire lesz könnyű a csapattal elhitetni, hogy nincs minden veszve?

– Rendben leszünk. Megnézzük a következő ellenfél játékát készülünk belőlük, ez új impulzusokat fog adni a lányoknak. A mai produkcióért sem kell szégyenkeznünk – egy negyedet leszámítva – jól teljesítettünk.

Hirdetés