Hirdetés
Archivum

Ivey Slaughter szerzõdést kapott a Las Vegas Aces csapatától:

:

Hirdetés

Egy újabb hazánkban szereplõ légiós kapott szerzõdést WNBA csapattól. A PINKK Pécsi 424 együttesét erõsítõ Ivey Slaughter a Las Vegas Aces alakulatánál bizonyíthat.

Fotó: twitter.com/LVAces/

Fotó: twitter.com/LVAces/

A Las Vegas Aces a WNBA elõttünk álló szezonjának új klubja, mely a San Antonio Stars utódjaként szerepel majd a ligában. A Stars keretére építenek, Kayla McBride és Kelsey Plum lesznek várhatóan az Aces meghatározó játékosai. Mellettük jelenleg Sydney Colson, Dearica Hamby, Shay Murphy, Kelsey Bone, Kayla Alexander, Tamera Young, Carolyn Swords, Sequoia Holmes, Cierra Burdick és Nia Coffey alkotja a bõ keretüket. Hozzájuk csatlakozik majd Ivey Slaughter.

A Las Vegas Aces közleménye Ivey Slaughter kapcsán kiemeli a magyarországi számait. A PINKK Pécsi 424 együttesében az amerikai játékos a 16 bajnoki meccsén átlagban 31.1 perc alatt 14.4 pontot, 9.1 lepattanót és 2.4 gólpasszt jegyzett. Az Aces összeállítása azt is hangsúlyozza, hogy 56%-os mezõnymutatóval Slaughter csapata leghatékonyabb játékosa.

A Las Vegas Aces kapcsán érdekesség, hogy a napokban került bejelentésre: Bill Laimbeer vezetõedzõ egyik segítõje Vickie Johnson lesz.

Hirdetés