Hirdetés
Archivum

Izraeli gyõzelem, portugál vereség:

:

Hirdetés

Az EB-selejtezõbeli riválisaink közül kedden Izrael és Portugália lépett pályára. Az izraeli csapat legyõzte Romániát, míg a portugálok újabb vereséget szenvedtek el Montenegrótól.

Belgrádban kedden este véget ért az a négy csapat részvételével rendezett torna, melyen a házigazdák mellett Olaszország, Izrael és Románia vett részt. A záró napon az izraeli válogatott ellenfele Románia volt. Mindkét csapat elbukta elsõ két mérkõzését a tornán és végül románok utazhattak haza nyeretlenül.

Izrael a 19 pontos Shay Doron vezérletével 75-63-as gyõzelmet aratott. Az izraeli csapat másik húzóembere Liron Cohen rossz napot fogott ki: 29 perc alatt 4 pontot jegyzett, 8 mezõnykísérletébõl kettõ talált utat a gyûrûbe, miközben eladott 4 labdát is. A tornát a záró napon az olaszokat legyõzõ szerbek nyerték, az MVP pedig Anna Dabovic lett.

Portugália a hétfõi fellépése után kedden elszenvedte második vereségét is Montenegróban. EB-selejtezõbeli ellenfelünk ezúttal 70-57 arányban maradt alul. A portugál csapatból a Spanyolországban légióskodó Carla Nascimento és a veterán Carla Freitas jutott 11-11 pontig.

Hirdetés