Hirdetés
Archivum

Izraellel mérkõzik a bronzéremért az U14-es válogatott Szlovéniában:

:

Hirdetés

Vasárnap lezárul az U14-es Slovenia Ball torna. A magyar válogatott 15 óra 45 perctõl Izraellel mérkõzik a bronzéremért.

Értékes, hasznos tapasztalatokat adó elõdöntõt vívott szombaton a házigazda és címvédõ Szlovéniával a magyar válogatott. A harmadik negyedben riválisunk kemény védekezéssel, extra dobásokkal alakított ki nagyobb elõnyt. A mérkõzés többi szakasza kiegyenlített játékot hozott, mely során egy kifejezetten erõs ellenféllel sikerült felvenni a versenyt. A másik ágon Izrael 55-35-re kapott ki Olaszországtól. Itt az olaszok fölénye könnyedén érvényesült. Mi is megtapasztalhattuk ellenük, hogy az idei mezõny talán legjobb szerkezetû együttesét hozták. A magyar válogatott Szlovénia ellen nyerte a lepattanócsatát és feljegyeztek a statisztikai lapra 15 szerzett labdát is. Ezeket az adatokat még mindenképpen ki kell emelni.

Vélhetõen vasárnap is kulcsfontosságúak lesznek az elõbbiekben hangsúlyozott mutatók. A mieinkhez hasonlóan az izraeliek is kikaptak a szlovénoktól, illetve az olaszoktól. Macedóniát, Lettországot és Horvátországot azonban legyõzték. A teljes tornát nézve a fontos statisztikai mutatókban riválisunkkal nagyjából hasonló számokat értünk el. A magyar válogatott kicsivel több pontot szerzett meccsenként. A duplákat mi, a triplákat az izraeliek dobták jobban. A lepattanókat tekintve nálunk jegyeztek fel többet, gólpasszok terén ellenfelünknél. Emellett az izraelieknek valamivel kevesebb eladott labdájuk van. Ellenfelünk alacsony szerkezetû, gyors csapat, mely bátran vállalkozik távolról.

Összességében azt lehet mondani, hogy Szlovénia után egy újabb minõségi rivális vár a lányokra. A mérkõzés lehetõséget kínál arra, hogy ismét egy másik stílussal ismerkedjünk meg. Ezáltal újra olyan tapasztalatot gyûjthetnek a mieink, melyeket a jövõben kamatoztathatnak.

Hirdetés