Hirdetés
Archivum

Jana Veselá már új csapatot keres:

:

Hirdetés

Bár hivatalosan mind a mai napig nem kommentálta az anyagi problémáiról szóló híreket a Ros Casares Valencia, nagyon úgy néz ki, hogy valóban szétesik az Euroliga címvédõje.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Salamanca en Directo portál a Ros Casares Valencia teljes szétesésérõl írt, miután a klub építõiparban érdekelt tulajdonosa Germán Ros nem tudja tovább finanszírozni a mûködést. Az már önmagában árulkodó volt, hogy nem érkezett egy dörgedelmes sajtóközlemény, melyben a Valencia cáfolta volna a híreket, de most már szinte biztosra vehetõ a játékosok eligazolása. A cseh válogatott Jana Veselá a basket.idnes.cz portálnak arról beszélt, hogy már új csapatot keres magának.

„Szerdán hívott a menedzserem, hogy anyagi problémák miatt vége a Valenciának. A szerzõdések már nem élnek és kereshetünk új csapatot.” – mondta Veselá, aki a jövõjérõl egyelõre semmit sem tud. „Még csak két napja szembesültem a helyzettel. Ma fogok leülni a menedzseremmel, aki már több klubbal is felvette a kapcsolatot. Ahogy hallom Olaszországból és Törökországból kerestek, de hívott az USK is.”

A Valenciánál a szakmai stáb helyzete is bizonytalan. A valenciai sportportál a Superdeporte arról ír, hogy a csapat szakmai munkáját hat éve irányító klubmenedzser Carme Lluveras és a vezetõedzõ Roberto Iniguez sem tud semmit a jövõjérõl. Egyiküknek sincs élõ szerzõdése és várják a híreket a tulajdonostól.

Hirdetés