Hirdetés
Magyarország

Január 5-ig 12 mérkőzés jön az élvonalban:

:

Hirdetés

Bár az előttünk álló két hét az ünnepekről is szól, ezúttal a hazai élvonalban sem lesz leállás. Január 5-ig összesen 12 találkozóra kerül sor.

A hétvégén december 28. és 30. között a 13. fordulóból bonyolítanak le öt mérkőzést. December 28-án szombaton az NKE-FCSM Csata a PINKK-Pécsi 424-et fogadja, míg a TFSE-MTK a PEAC-Pécs gárdáját. Másnap a címvédő Sopron Basket a VBW CEKK Cegléd otthonában lép pályára. Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT pedig a ZTE NKK-t látja vendégül. December 30-án, a naptári esztendő utolsó bajnokiján az Atomerőmű KSC Szekszárd és a Vasas Akadémia csap össze.

A 2020-as év első találkozóját január 2-án, csütörtökön rendezik. A Sopron Basket az NKE-FCSM Csatát fogadja. Ez az elmúlt hétvégén zajlott 12. forduló halasztott összecsapása. Január 4-én öt meccs jön a 14. fordulóból. A párosítások ELTE BEAC Újbuda – PINKK-Pécsi 424, Sopron – Basket – TFSE-MTK, PEAC-Pécs – Atomerőmű KSC Szekszárd, Aluinvent DVTK – UNI Győr MÉLY-ÚT és ZTE NKK – VBW CEKK Cegléd. Január 5., vasárnapra egy összecsapás maradt. Ez a Vasas Akadémia és az NKE-FCSM Csata presztízsrangadója.

Hirdetés