Hirdetés
Utánpótlás

Január elején nyílt napot tart a Soproni Darazsak Sportakadémia – minden érdeklődőt várnak:

:

Hirdetés

2024. első hétvégéjén várja mindazokat Soproni Darazsak Sportakadémia, akik a jövőben magasabb szinten szeretnék folytatni kosárlabda tanulmányaikat. Itt a lehetőség, hogy megmutasd magad és betekints a kulisszák mögé!

Január 4-6. között várnak Téged és Szüleidet Sopronba, a Novomatic Aréna Sportakadémiai Oktatóközpontjába, ahol megmutathatod magad a sportakadémia edzőinek és betekintést nyerhetsz a náluk folyó munkába, az Európa szerte is kimagaslónak számító körülményekbe.

Csak rajtad múlik, hogy merre vezet tovább az utad sportakadémiákról. Mind a Sopron Basket sokszoros magyar bajnok, Euroliga-győztes felnőtt csapata, mind a Sportdarázs-SMAFC Női Amatőr NB1-es együttesének ajtaja nyitva áll a sportakadémia tagjai előtt!

Lépj Varga Alíz, Sitku Zsuzsi, és a többi Sopronban kibontakozó kosaras nyomába!

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítanak a játékosok tanulmányi előremenetelére, ezért a helyi középiskolákkal szoros partneri kapcsolatban áll a sportakadémia, a Soproni Egyetemmel pedig stratégiai együttműködést kötött.

Korosztály: 2008-2011 között születettek

Ha kérdésed van, írj! info@sopronidarazsak.com
Vagy telefonálj 9-16 óra között: +36 70 637-1311

A jelentkezést emailen várják az info@sopronidarazsak.com címre, az alábbi adatok megadásával: név, születési idő és hely, magasság, súly, jelenlegi egyesület, hány éve kosárlabdázol.

Légy Te is a Soproni Darazsak Sportakadémia növendéke, összetartó közösségének egyik lelkes tagja!

Hirdetés