Hirdetés
Utánpótlás

Javában tart a PVSK Napközis Edzőtábora:

:

Hirdetés

A héten megkezdődött a PVSK Napközis Edzőtábora. A gyerekeknek élmény, a szülőknek lehetőség – így foglalta össze a PVSK nyári sporttáborainak lényegét Iványi Dalma.

Úgy van összeállítva a tábor, hogy van benne edzés rész, amikor kosaraznak. Egyik délelőtt például egy barátságos edzőmeccset játszottak a lányok a fiúk ellen bent a teremben. Van egy szabadprogramos, játékos rész. Ilyenkor logikai játékokat játszunk, testnevelési feladatokat oldunk meg. Délután megint van egy edzés.

– mutatta be Iványi Dalma a menetrendet.

A tábor teljes létszámmal működik. “Megvan az a 40 fő, amennyi helyet meghirdettünk. Az első két hétben az előkészítős, úgymond kenguru korosztály, tehát 11 éves koring vannak a gyerekek. Nagyon örültek neki, hogy a karanténhelyzet után tudnak csapatban is dolgozni. Mindenki nagyon jól érzi magát.” – tette hozzá.

A PVSK-nál egész nyáron folyik a munka.

Az első két hét a kicsiknek van, utána a nagyobbaknak 12 évestől felfelé. Délelőttönként, délutánonként teremben folynak egyéni képzések ügyeleti rendszerben minden korosztálynak. Most elsősorban a nagyobbaknak, de utána a kicsik is jöhetnek a délelőtti edzésekre. Folyamatosan próbálunk biztosítani a gyerekeknek gyakorlási lehetőséget és ezáltal segíteni a szülőknek is, hogy a gyerekeket lefoglaljuk és ők tudnak dolgozni.

– fogalmazott Iványi Dalma.

Fotó: www.ronasifoto.hu

Hirdetés