Hirdetés
Archivum

Javában tartanak a debreceni 3×3-as Eb elõkészületei:

:

Hirdetés

Augusztus 30-án, pénteken kezdetét veszi Debrecenben a 3×3-as Európa-bajnokság.

Ahogy a fenti utcai plakát fényképe is mutatja, már javában tartanak az elõkészületek Debrenceben a 3×3-as Európa-bajnokságra.

Az augusztus 30. és szeptember 1. között megrendezesére kerülõ kontinenstornán a magyar válogatott házigazdaként alanyi jogon résztvevõ. A mieink mellett a mezõnyt a címvédõ Franciaország, illetve Ukrajna, Oroszország, Hollandia, Lettország, Fehéroroszország, Dánia, Olaszország, Lengyelország, Románia és Spanyolország alkotja.

Debrecenben a 3×3-as rendezvényeken megismert hagyományos helyszínen a Nagytemplon elõtt a Fõ Téren mérik össze az erejüket a csapatok. Különleges atmoszféra jellemzi minden évben az itt rendezett eseményeket. A világbajnoki ezüstérmes magyar lányoknak hatványozottan elkél a segítség, hiszen az olimpiai kvalifikációs folyamat szempontjából is fontos esemény lesz a debreceni.

A kontinenstornát megleõzõen egész héten 3×3-as versenyek lesznek a helyszínen. A nõi szakág szempontjából elõbb augusztus 26-án és 27-én a FIBA 3×3 WS tornán követhetjük a felnõtt válogatottat. Ezt követõen augusztus 29-én és 30-án a 3×3 U23-as Nemzetek Ligája Közép-Kelet Európai Konferencia 5. és 6. fordulója szerepel a programban.

Hirdetés