Hirdetés
Archivum

Javuló formát mutat a Chicago Sky:

:

Hirdetés

Szerdáról csütörtökre virradóra két mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. A Chicago Sky és az Indiana Fever ünnepelhetett gyõzelmeket.

Úgy néz ki, hogy az évad elején beragadó csapatok közül a Chicago Sky játéka is kezd összeállni. A Sky 86-78-ra gyõzte le a Washington Mystics alakulatát. A Chicago a második negyedtõl kezdve végig vezetett. Az 45-37-es félidõ után ugyan felzárkózott a Sun 60-55-re, de Vandersloot erre triplával válaszolt. A záró szakasznak 9 pontos elõnnyel futott neki a Sky és ezt pontos büntetõzéssel (13-ból 12-t értékesítettek az utolsó 10 percben) meg is õrizték. Elena Delle Donne 18 ponttal lett a csapata legeredményesebbje, míg Allie Quigley 10 perc alatt 2 ponttal zárt.

Az Indiana Fever 85-75-re múlta felül a Seattle Storm gárdáját. A Fever végig uralta a meccset, a szünetben már 13 ponttal vezettek, a harmadik etapban pedig a 22 egységet is elérte a differencia. Ezt követõen a Seattle egy 9-0-s futással még felzárkózott, de érdemben nem tudták szorossá tenni a csatát. Lynetta Kizer 20, Tiffany Mitchell 19 ponttal zárt.


Eredmények és statisztikák

Chicago Sky – Washington Mystics 86-78
Seattle Storm – Indiana Fever 75-85
 

Hirdetés