Hirdetés
Archivum

Jegyinformációk a COOP Nõi Magyar Kupára:

:

Hirdetés

Március 2. és 4. között Miskolc ad otthont a COOP Nõi Magyar Kupa nyolcas döntõnek. Az alábbiakban az esemény jegyinformációi olvashatóak.

Hazai szurkolóknak

Elõvételben a Szinvaparkban, a DVTK Shopban tudnak vásárolni hétfõ déltõl kedden 18 óráig. Az elsõ nap 1.000,- Ft a napijegy, a 2. és 3. napra 1.500,- Ft, a 3napos eseménybelépõ ára 2.500,- Ft.

Minden belépõ helyreszóló, az A, B, C, D (ultraszektor), E, F és a G szektor 1-8. sor 1-11-es székére az elsõ napon, míg a második és harmadik napon a mérkõzések eredményének alakulása függvényében tudnak a teljes G szektorba belépõt váltani. A belépõk érvényesítésekor karszalagot kap mindenki, így a rendezvény ideje alatt ki- és be tudnak közlekedni a csarnokban.

Az esemény mindhárom napján üzemelnek a pénztárak, az aktuális nap elsõ mérkõzésének kezdete elõtt egy órával nyitnak, ahogy a fõbejárat kapui is. Az A, B, C és D szektorba a II.Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár felõli pénztárban vásárolhatók jegyek, a Népkert felõli pénztárban pedig a Generali Aréna E, F és G szektorába.

A fõbejárat feletti állóhelyek, valamint a Jégcsarnok felõli karzat népkerti felének állóhelyei nem lesznek elérhetõek.

A fõbejárat melletti mellékhelyiségeket tudják majd igénybe venni a rendezvény ideje alatt.
Három büfé üzemel majd- egy a népkerti oldalon középen az F és G szektor között, kettõ pedig a könyvtár felõli oldal egy-egy sarkában, az A és D szektor mögött.

Az eseményre kitelepül a DVTK Shop, a fõbejárat fölött, a két lépcsõ között tudnak DVTK termékeket vásárolni.

Javasoljuk, hogy tömegközlekedést vegyék igénybe a Generali Arénához jutáshoz, mert a sportcsarnok közvetlen közelében található parkolók nem lesznek elérhetõek.

Vendég szurkolóknak

A szurkolók csak a helyszínen tudnak belépõt vásárolni. A pénztár az emeleti kapu mellett üzemel majd. Minden belépõ helyreszóló! Az elsõ napon a H szektorba és a G szektor 1-14 sorának 15-24-es székeire lehetséges belépõt váltani. A jegy mellé karszalagot kap minden nézõ, így azzal – a jegy érvényességi idején belül – korlátlanul tud közlekedni. Külön büfé kerül felállításra a vendégszurkolók részére, illetve a hazai nézõktõl elkülönített mellékhelyiségeket vehetnek igénybe.

A szektor beosztás a mérkõzések kimenetelétõl függõen változhat (bõvülhet az elérhetõ helyek száma), errõl idõben tájékoztatják a közvéleményt!

Ami a közlekedést illeti. A Generali Aréna, Miskolcon a Görgey Artúr utcán található. Parkolási lehetõséget a sportcsarnok Népkert felõli oldalán, a Vigadó étterem, kamerával és biztonsági õrrel védett parkolója nyújt. A vendégparkolóhoz vezetõ útra, a Király utcáról (3 sz. fõút) csak jobbra kanyarodási lehetõség van. A beléptetés a parkolótól hozzávetõlegesen 7 méterre, a csarnok emeletére vezetõ, úgynevezett menekülõ lépcsõn keresztül történik.

A csarnok alaprajza

A nyolcas döntõ programja

Március 2., szerda

1. ZTE NKK – Aluinvent DVTK Miskolc 13.00

2. CMB Cargo UNI Gyõr – Atomerõmû KSC Szekszárd 15.30

3. Ceglédi EKK – PINKK-Pécsi 424 18.00

4. PEAC-Pécs – UNIQA Sopron 20.30 (M4 – felvételrõl 22:10)


Március 3., csütörtök

1.-2. mérkõzés gyõztesei 17.00 (M4)

3.-4. mérkõzés gyõztesei 19.30 (M4)

Március 4., péntek

Mérkõzés a 3. helyért 16.00

Döntõ 18.30 (M4)

Hirdetés