Hirdetés
Magyarország

Jegyinformációk a Killik László Női Magyar Kupa Döntő második és harmadik napjára:

:

Hirdetés

Szombaton az elődöntőkkel folytatódik a Killik László Női Magyar Kupa Miskolcon a DVTK Arénában, majd vasárnap jönnek a helyosztók. Jegyinformációk a hétvégére.

A Killik László Női Magyar Kupa döntőjére diák / nyugdíjas és normál napijegyek kerülnek értékesítésre, mely az adott napra jogosítanak fel belépésre. A diák, nyugdíjas belépőjegyek 1.000 Ft-ba, normál jegyek 1.500 Ft-ba kerülnek. A diák, nyugdíjas kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.

Diák, nyugdíjas – 1.000 Ft / nap
Normál – 1.500 Ft / nap

Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban.

A DVTK kosárlabda mérkőzéseire szóló bérletek a Killik László Női Magyar Kupa döntőjére nem érvényesek!

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Meccsnapon egy órával a mérkőzés előtt a DVTK Aréna jegypénztárában, valamint online – jegymester.hu – az alábbi linken is kaphatóak belépőjegyek.

https://jegymester.hu/venue/81585/dvtk-kosarlabda

A mérkőzések 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak. A belépés meggyorsítása érdekében a pénztárak mellett várják a szurkolókat, hogy a rendezvényre történő belépés előtt a magyar védettségi kártyák / EU védettségi igazolások és egy személyi azonosításra alkalmas okmány (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) egyszeri ellenőrzése után minden belépésre jogosultra karszalagot ragasszanak fel, mely védettséget igazoló szalag mindhárom napon érvényes, amennyiben azt végig a csuklón viselik. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak, de a karszalag viselése nekik is kötelező.

A DVTK Aréna szektorbeosztása a második és harmadik napon

  • DVTK Ultra – A szektor
  • DVTK – B (fél), D, E, F szektor
  • Atomerőmű KSC Szekszárd – I, J szektor
  • Sopron Basket – K szektor L szektor felőli oldala
  • NKA Universitas PEAC – K szektor J szektor felőli oldala

Hirdetés