Hirdetés
Archivum

Jekabsone villogott a Fenerbahce bajnokiján:

:

Hirdetés

Ezúttal is gyõzelmet ünnepelhettek az EuroLigás csapatok a Török Bajnokságban. A Fenerbahce a Samsun együttesén lépett túl, míg a Galatasaray a Burhaniye Belediye otthonában diadalmaskodott.

A Fenerbahce egy negyednyi igazán meggyõzõ játékkal is magabiztos gyõzelmet aratott. A szünetben még csak 3 ponttal vezetett Rátgéber László együttese, de a harmadik etapot 27-10-re megnyerték és ezt követõen már nem volt kérdés, hogy ki ünnepelhet a lefújás pillanatában. Végül 85-67-es Fener siker született.

A Fenerbahce legjobbja Anete Jekabsone-Zogota volt 2 pontjával, de tovább szárnyal Yilmaz is, aki most 19 egységig jutott. Ezúttal Angel McCoughtry csak 17 percet töltött a pályán, de így is 12 pontot szorgoskodott össze.

A Galatasaray megizzadt a Burhaniye Belediye otthonában. Az alacsonyabban rangsorolt együttes három negyed után még 9 ponttal vezetett, majd az utolsó szakaszt 12-26 húzta be a Galata és ezzel nyertek 74-79-re.

A Galatasaynál Fowles 30 pontig jutott, Melissa Can pedig 15-ig, de a többiek alig tettek hozzá valamit. Hodges 6, Augustus 8 pontja édeskevés és ismét bebizonyosodott, ha a Galata kezdõjébõl a nagy sztárok egyszerre nem nyújtanak jó teljesítményt, akkor a padról nincs aki beugorjon és így bárki ellen bajba kerülhetnek.

Eredmények

Fenerbahçe – Samsun Basketbol 85-67
Burhaniye Belediye – Galatasaray Medical Park 74-79
Botaº – İstanbul Üniversitesi 82-80
Mersin Bºb – Alanya Belediye 79-58
Panküp Kayseri ªeker – Tarsus Bld. 68-81
Beºiktaº Cola Turka – Ceyhan Belediye 71-62

Hirdetés