Hirdetés
Európa

Jekatyerinburgban is kivárnak:

:

Hirdetés

Kedden vált hivatalossá, hogy az Euroliga 2019/2020-as szezonját lezártnak nyilvánítja a FIBA. Nem lesz ősszel a korábban meghirdetett nyolcas döntő és ezzel együtt bajnokot sem hirdetnek.

Az őszi nyolcas döntő egyik legnagyobb támogatója az UMMC Jekatyerinburg volt. “Számítani lehetett erre a döntésre, miután még a férfi Euroligát is törölték. Onnantól már szinte biztosra vettük, hogy kosárlabdában egyetlen európai kupa sem kap lezáró tornát.” – nyilatkozta Maxim Ryabkov, klubmenedzser a Ria Novosti hírügynökségnek. A sportvezető ezzel együtt megjegyezte: “Készen álltunk volna játszani bárhol, bármikor.”

Jelen pillanatban nem látni, hogy mi lesz ősszel. El tud-e rajtolni az Euroliga vagy majd csak januárban futnak neki a szezonnak egy rövidített lebonyolítással. Az orosz versenykiírás sem készült még el, így Jekatyerinburgban is óriási a bizonytalanság.

Várjuk, hogy a következő szezon körvonalazódjon. Látni kell, hogy mikor kezdődnek a versenyek és annak megfelelően mikor tudjuk kezdeni a felkészülést. Jelen pillanatban még semmi sem biztos.

– tette hozzá Ryabkov.

Hirdetés