Hirdetés
Archivum

Jekatyerinburgban rendezik az EuroLiga Final Four-t:

:

Hirdetés

A nõi kosárlabda EuroLiga All-Star gálát megelõzõ napon, nemzetközi sajtótájékoztató keretében jelentették be a FIBA Europe illetékesei, hogy az EuroLiga négyes döntõjét Jekayterinburg városában rendezik.

Gdyniában, az EuroLiga All-Star gála helyszínén Olafur Rafnsson, a FIBA Europe elnöke és Nar Zanolin, a szervezet fõtitkára jelentette be, hogy a nõi kosárlabda EuroLiga végjátékának 2011-ben Jekayterinburg ad otthont.

„Az UMMC Jekatyerinburg az egyik legnagyobb és legprofesszionálisabb klub Európában. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerû négyes döntõt rendeznek.” –mondta FIBA Europe elsõ embere a bejelentés során.

A Final Four alkalmával április 8-án, pénteken rendezik az elõdöntõket, ahol a két orosz csapat, a Jekatyerinburg és a Szpartak Moszkva, illetve a két spanyol gárda, a Ros Casares Valencia és a Halcon Avenida Salamanca találkozik. A helyosztókra április 10-én, vasárnap kerül sor. A mérkõzések pontos kezdési idõpontjáról késõbb döntenek. A 4 órás idõeltolódás miatt a találkozókat közép-európai idõ szerint kora délután rendezik majd.

Hirdetés