Hirdetés
Utánpótlás

Jelena Brooks és Fegyverneky Zsófi látogatása soproni kenguru csapatoknál:

:

Hirdetés

Múlt héten a Soproni Darazsak Sportakadémián két kenguru versenyző csapatnál vendégeskedtek a Sopron Basket játékosai, Jelena Brooks és Fegyverneky Zsófia.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a felnőtt csapat és az utánpótlás között szoros legyen a kapcsolat, melynek része az is, hogy a nálunk kosarazó gyerekek nem csak a felnőtt mérkőzéseken találkozhatnak kedvenceikkel, példaképeikkel.

– hangsúlyozta lapunknak Pados Noel, a kenguru csapatok edzője.

Sopronban óriási lehetőség, hogy gyakorlatilag együtt éli mindennapjait a legmagasabb szintű profi csapat és a legkisebbektől kezdve a teljes utánpótlás.

„Ugyan nagyon sűrű a lányok programja a szezon során, de mindig készségesen tesznek eleget a meghívásoknak, és nem egyszer néznek be az utánpótlás mérkőzésekre is, amikor éppen az arénában tartózkodnak. Sokat jelent ez darazsainknak, akik lelkesen és nagy létszámban látogatnak ki szüleikkel a Sopron Basket mérkőzéseire.” – tette hozzá Pados Noel, mielőtt a múlt heti látogatásra is kitért volna.

„Két kenguru versenyző csapatomnál tett ezúttal látogatást Jelena Brooks és Fegyverneky Zsófi, óriási örömet szerezve a tanítványaimnak. Fogócskáztak, kidobóztak velük, és beszálltak egy büntető-dobó versenybe is. Természetesen a közös fotók sem maradhattak el! Nagy élmény volt, melyet ezúton is köszönünk nekik!” – összegzett Pados Noel.

Hirdetés