Hirdetés
Magyarország

Jelena Brooks: “Minden a helyén van”:

:

Hirdetés

A Nemzeti Sportnak Jelena Brooks, a Sopron Basket klasszisa nyilatkozott az Euroliga szereplésről. Mint ismert, a Sopron múlt héten sikerrel vívta meg az Euroliga negyeddöntőt az LDLC ASVEL Feminin csapata ellen.

Jelena Brooks nem titkolta, hogy érzése szerint az idei a legerősebb Sopron. “Ugyanis nem csupán az Euroligában vagy csak a magyar bajnokságban vagyunk jók, hanem az egész idényben, az összes gyakorláson, szóval minden a helyén van. Az edzői stáb nagyon jól összerakta az együttest, semmi sem hiányzik belőle, minden poszton a megfelelő emberek játszanak.” – mondta a szerb válogatott játékos, aki hangsúlyozta: legszívesebben Sopronban játszana a Final Four-on és annak örülne legkevésbé, ha Salamanca lenne a házigazda.

Az esélyeket pedig az alábbiak szerint látta:

Nehéz erről beszélni, hiszen mindannyian láthattuk, milyen most a Jekatyerinburg, kérdéses, van-e esélye bárkinek megverni. Először jussunk be a döntőbe, utána egy meccsen előfordulhat, hogy semmi sem jön össze az ellenfélnek, ahogy mi is jártunk pénteken, és akkor meglehet az az első hely is…    

– nyilatkozta Jelena Brooks a Nemzeti Sportnak.

A teljes interjú ITT olvasható.

Hirdetés