Hirdetés
Magyarország

Jelena Brooks: sokkal nehezebb lesz a csütörtöki meccs

Bajnokság, 10. forduló

:

:

Hirdetés

Csütörtökön 14 óra 30 perctől második alkalommal összecsap a Sopron Basket és a Galatasaray a Novomatic Arénában.

A két csapat kedden az Euroliga  2. fordulójába kiírt találkozóját játszotta le. Csütörtökön pedig az 5. forduló mérkőzése következik.

A keddi összecsapást kiélezett küzdelemben 69-66-ra nyerte a Sopron Basket. A török bajnokságban átlagban 84 pontot átlagoló riválist 66 ponton sikerült tartani. Döntő pillanatokban pedig Gáspár Dávid együttese bizonyult pontosabbnak.

A Sopron Basket honlapja arról számolt be, hogy szerdán mindkét csapat videózással és egy másfél órás délutáni edzéssel készült a következő találkozóra.

Meg fogjuk nézni, hogy mit hibáztunk kedden és próbálunk javítani. Nagyon nehéz mérkőzésre készülünk. A Galatasaray nem akar még egyszer veszíteni, így szerintem sokkal nehezebb lesz a csütörtöki meccs.

– nyilatkozta Jelena Brooks a soproni klub honlapján megjelent videós összeállításban, mielőtt összefoglalta volna a keddi tapasztalatokat.

“Láttuk, hogy sokat zónáztak. Szerintem erre kell készülni, mert működött nekik. Nem dobtunk jól. Ha egy kicsit jobban dobunk csütörtökön, az megkönnyítheti számunkra a mérkőzést. Csak ismételni tudom magam, sokkal nehezebb meccsre készülünk.”

A Sopron Basket jelenleg három győzelemmel rendelkezik. Egy újabb siker rendkívül kedvező helyzetbe hozná a továbbjutási esélyeket illetően.

Fotó: FIBA.Basketball 

Hirdetés