Hirdetés
Magyarország

Jelena Brooks várakozásai a Kurszk elleni Euroliga csoportrangadó előtt:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

A Sopron Basket kedden az Euroliga 5. fordulójában a Dinamo Kurszkot fogadja. Laczka Miklós, másodedző korábban részletes nyilatkozott lapuknak a várakozásairól. Jelena Brooks a soproni klub videós riportjában beszélt a visszatéréséről és a keddi összecsapásról.

Jelena Brooks múlt héten tért vissza sérülése után. A Fenerbahce otthonában 19 perc alatt 12 pontot és 2 lepattanót jegyzett, a Cegléd elleni bajnokin 20 perc alatt 17 ponttal, 5 lepattanóval és 2 gólpasszal zárt.

“Kihagytam két hónapot. Szeptember óta nem tudtam edzeni. Jó volt a visszatérés. Sajnos az első meccset nem sikerült megnyerni, de szombaton jól játszottunk és jól éreztem magam a pályán.” – mondta Brooks, majd rátért a Kurszk elleni rangadóra.

Kemény meccsre számítunk, mert a Kurszk egy nagyon jó csapat és jól játszanak együtt ebben a szezonban. Amit láttunk eddig, hogy mindig nagyon jó játékosaik voltak, de nem tudtak ilyen jól együtt játszani. Most tényleg jó és gyors kosárlabdát mutatnak. 40 percen át fókuszban kell lenni és végig játszani a mi játékunkat.

– összegzett Jelena Brooks.

Hirdetés