Hirdetés
Archivum

Jelena Milovanovic hosszabbított Sopronban:

:

Hirdetés

A Sopron Basket közleményben jelentette be, hogy Jelena Milovanovic is elkötelezte magát a folytatás mellett. A soproni csapat az Euroliga negyeddöntõjében éppen szerdán vívta ki egy fantasztikus isztambuli gyõzelemmel a sorsdöntõ harmadik meccs esélyét, melyet március 14-én hazai pályán vívhat meg. 

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Forrás: Sopron Basket Sajtóközlemény

Jeca – Jövõre is zöld-sárgában!

Fontos mozaik került a helyére az elmúlt napokban! Hosszas egyeztetéseket, tárgyalássorozatokat követõen örömmel jelentjük be, hogy csapatunk népszerû centere, az idei szezonra hazatért Jelena Milovanovic, újabb egy évre kötelezte el magát klubunkhoz!

Az utolsó kérdõjelek az isztambuli utazás elõestéjén egyenesedtek ki, amikor ügyvezetõnk, Török Zoltán megkereste Jecát, és végül megegyeztek minden nyitott kérdésben. A Fener elleni mérkõzést megelõzõ kedden este, már Isztambulban, a szerzõdés aláírására is sor került.

A többit már tudjuk.

A 2009-es FINAL4-ba jutás egyik emblematikus figurája – aki pár hónapja elsõként kapott tõlünk hosszabbítási ajánlatot – egy újabb csoda kapujába lépett társaival, miután szerdán Isztambulban kiegyenlítettünk a török Fenerbahce otthonában. Jeca kiváló játéka is kellett az elképesztõ bravúrhoz. Így március 14-én, szerdán 18 órakor a Novomatic Arénában valóra válthatjuk a négyes döntõs álmainkat.

Soproni szíve, kimagasló képességei mellett az sem mellékes, hogy Jeca nagyon fiatalon nõtte ki magát klubunknál az európai nõi kosárlabdázás egyik klasszisává, így honi nevelésû státuszúnak számít a magyar bajnokságban.

Az Európa-bajnok és Olimpiai bronzérmes játékos a hatodik szezonját fogja megkezdeni Sopronban!

Hirdetés