Hirdetés
Magyarország

Jelentős kedvezményhez jutnak a bérletvásárlók Sopronban:

:

Hirdetés

Szeptember 16-án, csütörtökön megkezdjük bérleteink árusítását a 2021/2022-es szezonra, melyeket változatlan áron, 20 ezer forintért bocsájtunk szurkolóink rendelkezésére. Ezzel bérleteseink legalább 40 százalék kedvezményhez jutnak a jegyek váltásához képest! VIP bérletek szintén a korábbi áron 60, ezer forintért válthatók – olvasható a klub honlapján.

Árusítás: Szeptember 16-tól, hétköznap 10.00-17.00 között a Novomatic Arénában levő Sportirodán (Lackner K. u. 48.). Szeptember 22-én, szerdán az UNI Győr MÉLY-ÚT elleni Krasznai Ferenc Emlékmérkőzés napján, 18.00 óráig várjuk az érdeklődőket!

Szeptember 16-22. között a tavalyelőtt is már bérlettel rendelkezőknek foglaljuk a helyeiket! Kérjük korábbi bérletüket hozzák magukkal! Szeptember 23-tól már nem tartjuk fenn a korábbi bérletes helyeket.

Az előttünk álló szezonban a magyar bajnokság alapszakaszára, és a bajnoki rájátszás negyeddöntőjére a jegyek 1500 forintba kerülnek. A többi mérkőzésre (bejutásunk esetén a magyar bajnoki elődöntő és döntő, Euroliga alapszakasz, és továbbjutásunk esetén a negyeddöntők) 1800 forintos áron lehet belépőt vásárolni. Hagyományaink szerint az október 2-i, ünnepélyes szezonnyitóra a belépés díjtalan!

14 év alatt és 70 év felett a mérkőzések jegy váltása nélkül tekinthetők meg.

FONTOS! Az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően a mérkőzések csak védettségi igazolvánnyal tekinthetők meg, illetve a 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a csarnokba. Ez értelemszerűen mindenkire, így a bérlettel rendelkezőkre is vonatkozik!

– olvasható a Sopron Basket közleményében.

Hirdetés