Hirdetés
Archivum

Jelentõsen megerõsödött a Chicago Sky:

:

Hirdetés

Bár a WNBA szezon rajtjáig még hónapok vannak hátra, a csapatok már most megkezdték a sakkozást a jövõ évi keretekkel. A holtszezon elsõ nagy igazolását a Chicago Sky szállította.

Hivatalossá vált, hogy Chicagóban folytatja pályafutását két sok nagy csatát megélt klasszis Swin Cash és Le’coe Willingham. A két meghatározó játékost egy csereüzlet keretében a Seattle Storm alakulatától szerezte meg Pokey Chatman gárdája. A Sky az ügylet során a két klasszis mellett a WNBA drafton a 23. választás jogát is megkapta. A Chicago ezért az igen mutatós csomagért a 2012-es draft második választásának jogát adta a 2010-es bajnoknak.

„Swin és Le’Coe megszerzésével kiemelkedõ képességû játékosok és igazi vezérek érkeztek, akiknek a segítségével a legerõsebb csapatokkal is felvehetjük a versenyt. Nemcsak a pályán számítok tõlük vezérszerepre, hanem az edzéseken, az öltözõben, kis közösségünk mindennapjaiban is. Alig várom már, hogy elkezdõdjön a szezon!” – fogalmazott a bejelentés után Pokey Chatman, a Chicago Sky szakvezetõje.

Hirdetés