Hirdetés
Archivum

Jewell Loyd szerzõdtetésével erõsített a Salamanca



:

:

Hirdetés

A Salamanca Jewell Loyd szerzõdtetésével erõsítette meg a keretét. A világbajnok irányító a szezon végéig írt alá a spanyol bajnokhoz.

Fotó: Perfumerías Avenida

Fotó: Perfumerías Avenida

Jewell Loyd nagy erõsítés Salamancában. A 178 cm magas világbajnok irányító az idei európai évadot Törökországban a Botas csapatánál kezdte. Itt az Európa Kupában 17 pont, 6 lepattanó és 3 gólpassz, a bajnokságban pedig 14 pont és 5 lepattanó volt az átlaga. A török klub financiális problémái miatt év végén utazott hozott.

A Salamancának szüksége volt erõsítésre. Az eredmények nem a várakozásaik szerint alakulnak. Az Euroligában a Sopron Basket együttesét is soraiban tudó B-csoportban 4 gyõzelemmel és 5 vereséggel mindössze az 5. helyen állnak. A bajnokságban pedig a Gironával futnak versenyt. Decemberben kikaptak közvetlen riválisuk otthonában és látva a girona-i együttes jó formáját, az utóbbi évek egyik legszorosabb spanyol bajnoki véghajrája jöhet.

A jelenlegi egyetlen spanyol Euroliga gárdát idõközben sérülés is sújtotta. A hétvégén dõlt ki a keretükbõl Elin Eldebrink, akire 3-4 hét kihagyás minimum vár.

Hirdetés