Hirdetés
USA

Jó formában várják a folytatást Aho Nináék:

:

Hirdetés

Keddről szerdára virradóra a Central Connecticut State ellen folytatja szereplését a Duquesne. Aho Nináék remek formában várják a folytatást.

Sorozatban négy idegenbeli győzelmet aratott a Duquesne az elmúlt hetekben. Sorrendben a Manhattan, az Iona, a Lafayette és végül a Pitt gárdáját múlták felül. Nyilvánvalóan a legutolsó kapta a legnagyobb figyelmet, hiszen 38. alkalommal rendezték meg a Pittsburgh City Game presztízscsatát. Egy városi derbi mindig nagy rivalizálás és öröm volt látni, hogy egy ilyen találkozón a visszatérő Aho Nina főszereplő tudott lenni.

A 81-62-es győzelem alkalmával a kisebb kihagyás után visszatérő Aho Nina 32 perc alatt 11 pontot, 7 lepattanót és 7 gólpasszt jegyzett.

Nagyon jó szezont fut a Duquesne, amit a számok is megerősítenek. Országosan több fontos mutatóban a top100-ban találjuk a csapatukat. Ilyen többek között a szerzett pontok átlaga (75.5), a lepattanók, a gólpasszok vagy éppen az értékesített triplák száma. Ezen erényeket szem előtt tartva a Central Connecticut State ellen is esélyesek. A mérkőzést majd az Oakland Catholic High School csarnokában rendezik, miután a Duquesne otthona átépítés alatt áll.

A Central Connecticut State idén még nyeretlen. A Buffalo, Pitt, Brown, Lehigh négyestől kaptak ki. A Duquesne számára ez a találkozó arra is esélyt kínálhat, hogy a mély keretét ismét megmutassa. A városi rangadón például a kispadról érkező pontokat nézve 31-4 arányban bizonyultak jobbnak. Ez egy nagyon kedvező előjel az egyre inkább közeledő konferencia-küzdelmeket tekintve.

Fotó: goduquesne.com

Kisfilm a hétvégi sikerről:

Hirdetés