Hirdetés
Magyarország

Jó szellemiségű keret adta a DVTK sikereinek alapját:

:

Fotó: DVTK.hu

Hirdetés

Kiváló szezont zárt a DVTK. Előbb elhódította a Magyar Kupát, majd bronzérmet szerzett a bajnokságban. A mostanihoz hasonlóra legutóbb 1993-ban volt példa, ettől jobbat pedig csak egyszer, 1994-ben ért el, amikor a kupaelsőség mellett bajnoki ezüstöt könyvelhetett el – írja a Boon.hu, mely Kányási Veronikát kérte értékelésre. A DVTK csapatkapitánya elmondta, hogy jó szellemiségű játékosok alkották a keretet és ez biztosította a sikerek alapját.

Többször, több helyen elmondtuk már, nyilatkoztuk a DVTK részéről, hogy az a jó és nagyon értékes, hogy ezt a keretet jó szellemiségű emberek alkotják. Nem tudtuk mindig előre, hogy egy adott meccsen ki lesz a húzóember, de szinte mindig akadt olyan, aki átsegítette a csapatot a holtponton. Ez egy ismérve a jó csapatnak, és ez jellemez minket.

– nyilatkozta Kányási Veronika, aki hangsúlyozta, hogy új korszak kezdetét is jelentheti ez a siker.

“Szerintem nincs olyan, aki másik közösségbe vágyna, szívesen folytatnánk együtt, és úgy tűnik, hogy a klubvezetés is azt szeretné, hogy ez a társaság együtt maradjon. Az új csarnok, ez a különleges miliő nagyon sokat hozott, a Magyar Kupa-győzelem pedig szerintem remek alapokat ad ahhoz, hogy egy új korszak kezdetéről beszélhessünk a diósgyőri kosárlabda kapcsán.” – mondta a DVTK csapatkapitánya.

A teljes összeállítás ITT olvasható.

Fotó: DVTK.hu

Hirdetés