Hirdetés
Archivum

Jó úton halad Breanna Stewart felépülése:

:

Hirdetés

A minap közösségi felületein egy videóval jelezte Breanna Stewart, hogy a felépülése egy újabb fontos lépcsõfokhoz érkezett.

Eközben a napokban az Euroliga döntõn Achilles-ín szakadást szenvedõ világklasszis Orlandóban JR. NBA Global rendezvényen volt vendég és tartott elõadást is.

“Egyedülálló lehetõséget kaptam, hiszen ha nem lennék sérült, akkor most a WNBA-ben játszanék. Nagyszerû érzés a gyerekekkel foglalkozni, remélem átadhattam néhány hasznos tanácsot. A játék mentális oldaláról beszéltem nekik. Ezen 12-14 évesen még nem gondolkozik az ember, de saját példámból tudom, ha valaki mesélt volna nekem ilyen dolgokról ebben a korban, biztos, hogy tudtam volna hasznosítani késõbb.” – mondta Stewart.

A Seattle Storm és az amerikai válogatott sztárjának a következõ nagy lépcsõfok az lesz, amikor már elkezdhet kocogni. Az õszi idõszakban pedig a tervek szerint a UConn csapatával készül. “Azt várom ettõl, hogy a lendületük motiváljon engem és egy kicsit visszavigyen az egyetemi idõkbe. Szerintem ez sokat lendíthet a visszatérésemen.” – mondta Stewart az edzéslehetõségrõl, majd így folytatta a Hartford Courant címû lapnak adott interjúját:

“Négy hónappal vaggyok a mûtét után. Jól haladok, most a jogging jön, majd utána már remélem dobhatok rendesen. Akkor már egy kicsit belekóstolhatok a régi életembe. Jövõre visszatérek a WNBA-be, ott leszek Tokióban. Ezek a céljaim. Meglátjuk, hogy korábban tudok-e játszani. Egyetlen kaput sem zárok be ilyen tekintetben.” – összegzett a zeniális játékos.

Fotó: Twitter.com/breannastewart

Fotó: Twitter.com/breannastewart

Hirdetés