Hirdetés
Magyarország

Jól bírta a munkát a válogatott edzőtáborában Gereben Lívia:

:

Hirdetés

Az elmúlt héten a válogatottal edzett Gereben Lívia. Több mint egy évvel azt követően, hogy leukémiát diagnosztizáltak nála, újra csapatedzésen vett részt. A Nemzeti Sport erről kérdezte a 20 éves bedobót.

Hét edzésen vettem részt, és bevallom, ugyan rettentően hiányzott a játék, hogy amikor már ott voltam a parketten, s végeztem a feladatokat, teljesen átszellemültem, és egyáltalán nem éreztem a sok hónapos kihagyást. Az ismerős és szeretett közeg biztonságérzetet adott.

– mondta a Nemzeti Sportnak Gereben Lívia, aki így nyilatkozott arról, miként érezte magát az edzéseken:

Meglepően jól. Az öt az öt elleni játék, azaz a testi kontaktussal járó feladatok kivételével mindent végigcsináltam a többiekkel, de olyan igazi izomlázam sem volt. Sőt, időnként azt éreztem, többre is képes lennék, de ezt az orvosok nem engedték, mert a fokozatosság elvéhez kell tartanom magam.

A Nemzeti Sportnak Gereben Lívia arról is beszélt, hogy mi mindenre kellett figyelnie a válogatott edzőtáborában:

“Saját evőeszközt használtam, csak friss gyümölcsöt és zöldséget ehettem, fagyasztott terméket nem, egyedül laktam a szobámban, magvakat, füstölt ételeket, kukoricát, tengeri ételt nem ehettem, kevés tejterméket fogyaszthattam, és kerültem a cukrot is, de ezt saját döntés alapján.” – összegzett.

A teljes beszélgetés ITT olvasható