Hirdetés
Magyarország

Jól érzi magát Győrben Bridget Carleton:

:

Fotó: Nagy Gábor

Hirdetés

A SERCO UNI-Győr szerdán 18 órától a Perfumerias Avenida Salamancát fogadja az Euroliga 7. fordulójában.

A győri csapat felkészüléséről a részletes összeállításunk ITT olvasható. A Salamancáról a legfontosabb tudnivalókat ITT gyűjtöttük csokorban. A klub videós riportjában Bridget Carleton nyilatkozott a várakozásairól.

Mint ismert, a kanadai játékos a sérült Diamond Miller-t helyettesíti a győrieknél. Múlt héten érkezett hazánkban és a TFSE-MTK ellen 27 perc alatt 10 ponttal, 7 lepattanóval, 3 gólpasszal és 2 szerzett labdával debütált.

“Eddig minden nagyon jó itt Győrben. Jól érzem magam Magyarországon. A csapat befogadó és a múlt heti TFSE mérkőzés is jó móka volt.” – nyilatkozta Bridget Carleton a klub videójában, majd hozzátette:

“Jó volt hallani a szurkolókat a vasárnapi találkozón és már az első Euroliga mérkőzést is nagyon várom a volt csapatom, az Avenida ellen. A Salamanca egy nagyon jó gárda, kiváló edzővel, aki remekül ismeri a rendszert. Így, hogy tavaly ott játszottam, van egy kis rálátásom és remélem, hogy ezzel tudom segíteni a mostani csapatomat. Várom már, hogy megtapasztaljam az Euroligát Magyarországon.”

Fotó: Nagy Gábor

Hirdetés