Hirdetés
Archivum

Jól sikerült a krakkói szezonkezdet:

:

Hirdetés

A lengyel pontvadászattal az idei szezonban eddig a Gdynia gyengélkedése miatt foglalkoztunk, de érdemes kitérni az élmezõnyre is. Itt a Krakkó a tavalyi hazai kudarc után, amikor a legjobb négy közé sem kerültek, ezúttal magabiztosan menetel.

A Krakkó idei négy mérkõzésébõl négyet nyert meg a Lengyel Bajnokságban, méghozzá úgy, hogy az Artego Bydgoszcz elleni szezonnyitó volt a legszorosabb, ekkor csak 8 pont volt a különbség. Igaz erre még a VB alatt került sor, így ezen sem Hernandez mester, sem Erin Phlips, az ausztrál válogatott irányítója nem lehetett ott.

A Krakkó sikerének a titka, hogy ezúttal lengyel játékosok is érkeztek klubhoz, Magdalena Leciejewska és Katarzyna Krezel személyében. A Gdynia színeiben tavaly a lengyel döntõ legértékesebb játékosának megválasztott Erin Phillips személyében pedig egy olyan légiós klasszist igazoltak, aki jól ismeri a helyi mezõnyt.


„Megnyertük a negyedik meccsünket is, de még van min dolgozni. Néhány dolgot finomra kell hangolni, különösen támadásban.”
– értékelte a szezon elsõ két-három hetét Katarzyna Krezel.

Hirdetés