Hirdetés
Magyarország

Jól sikerült visszatérés után Gabby Williams:

:

Hirdetés

A Galatasaray elleni második meccsen összeszedett kisebb lábsérülését követően vasárnap visszatérhetett a Sopron Basket csapatába Gabby Williams.

Az ELTE-BEAC Újbuda 77-52-es legyőzésekor a minap 2022-ig szerződést hosszabbító klasszis 14 perc alatt 7 pontot, 4 lepattanót és 1 gólpasszt jegyzett. A soproni klub honlapja videós riportban kérdezte a játékost.

Jól vagyok! Nagyon örülök, hogy visszatérhettem! Újra meg kell találnom nekem is és a csapatnak is a ritmusát a szünet után. Végre teljes a keretünk. Nagyon jó érzés, hogy mindenki itt lehet velünk.

– nyilatkozta Gabby Williams, akit Határ Bernadett visszatéréséről is kérdeztek. A magyar válogatott centere hosszabb kihagyás után szintén vasárnap játszott először.

“Nagyon jó volt vele játszani. Sokat jelent, hogy ő is ott van velünk a pályán. Örülök neki, mert tudom, hogy már nagyon szeretett volna visszatérni és újra játszani. Ahogy már mondtam, jó érzés, hogy végre teljes lehet a keretünk.”

Szerdán rendezik a Sopron Basket és az Atomerőmű KSC Szekszárd bajnoki rangadóját. Williams ezzel kapcsolatban is megosztotta a várakozásait.

“Fizikális mérkőzésre számítok. Nem lesz könnyű, mindkét csapatnak keményen kell küzdenie, de ahhoz, hogy kupát vagy bajnokságot tudjunk nyerni, kellenek az ilyen nehezen megszerezhető győzelmek is. A kulcs, hogy egységesek maradjunk és ne engedjük, hogy az agresszivitásukkal kizökkentsenek minket a ritmusunkból. A saját játékunkat kell játszanunk.”

– összegzett Gabby Williams, aki 10 bajnoki mérkőzésen 23.2 perc alatt 14.9 pontot, 4 lepattanót és 2.8 gólpasszt átlagol eddig.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés