Hirdetés
Archivum

Jótékonysági akcióban segít az NKE-Csata:

:

Hirdetés

A hivatalos Facebook oldalán az NKE-Csata együttese az alábbi felhívást tette közzé. A klub december elején jótékonysági akcióban vesz részt.

Kedves Szurkolóink!

Úgy döntöttünk, hogy az idei ünnepek alkalmával, Mi is szeretnénk csatlakozni egy olyan kezdeményezéshez, amely a nehéz sorsú gyerekek karácsonyi ünnepének boldogabbá tételét célozza meg, hiszen a Karácsony mindenki számára meghitt és örömteli kell, hogy legyen.

Az AGE OF HOPE alapítvány idén is nagyszabású karácsonyi kampányt szervez, hogy az ünnepek alatt is tudjon segíteni a mélyszegénységben élõ, halmozottan hátrányos helyzetû gyerekeken országszerte. A mi Csapatunk is csatlakozott ehhez a kampányhoz, amely esetünkben két részbõl áll:

1. Cipõsdobozokban elhelyezett ajándékcsomagokat lehet leadni a Ludovika Aréna portáján kijelölt asztalnál 2018.december 6-8 között, egész nap, melyek az alapítványon keresztül jutnak el a rászoruló gyerekekhez. 

2. A 2018. december 8-án 18:30-kor a Ludovika Arénában rendezendõ PINKK-Pécsi 424 csapata elleni hazai mérkõzésünk az elõzõektõl eltérõen, egységesen 500 Ft-os támogatói jeggyel tekinthetõ majd meg. Az itt befolyt összeget szintén az alapítvány részére ajánljuk fel.

Kérünk mindenkit, aki teheti, hogy cipõsdobozba csomagolt ajándékaival vagy a mérkõzésre való kilátogatással segítsen, hogy meghitté és szeretettel telivé tegyük “Ezer gyerek karácsonyát”

Hirdetés