Hirdetés
Magyarország

Jótékonysági élményfotózáson járt a ZTE:

:

Hirdetés

A ZTE NKK hivatalos honlapja adta hírül, hogy a klub játékosai a zalaegerszegi Békeligeti iskolában jótékonysági élményfotózáson vettek részt. Részletek a klub közleményében és videós összefoglalójában.

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

A fogyatékkal élők világnapja alkalmából a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesülete immár negyedik alkalommal rendezte meg az Én is SzÉp vagyok! programját. Az idei helyszín a Békeligeti iskola tornaterme volt, ahol profi fodrász, kozmetikus és stylist foglalkozott a rendezvényre előzetesen jelentkező fiatalokkal és felnőttekkel.

Fotó: ZTE NKK

Az ENSZ 1992-ben december harmadikát nyilvánította a fogyatékos emberek világnapjává, hogy felhívja a figyelmet problémáikra, illetve arra: ők is ugyanúgy igénylik az örömöt, az élményeket, mint mások.

A szervezők minden alkalommal a megyeszékhely ismert emberei, csapatai közül hívnak meg vendégként valakit. Idén csapatunk is meghívást kapott és nagy örömmel fogadtuk a felkérést, hiszen a társadalmi érzékenység egyesületünkre is jellemző. Az élményfotózás nagyon jól sikerült és a résztvevők szívesen fotózkodtak csapatunk játékosaival és vezetőedzőnkkel.

Köszönjük a meghívást és reméljük szebbé tudtuk varázsolni jelenlétünkkel a résztvevők napját.

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

Hirdetés