Hirdetés
Magyarország

Jótékonysági eseményeken vettek részt a győri játékosok:

:

Hirdetés

December másodikán Győrben és Budapesten is ott voltak a SERCO UNI Győr játékosai egy-egy jótékonysági eseményen. Győrben az EMBERSÉG DSE szervezésében tartottak hat feladatos foglalkozást hátrányos helyzetűeknek, míg Budapesten a GS Teniszclub gyűjtött a Mozgásjavító Iskolának – írja a győri klub honlapja.

Fotó: UNI-Győr

A győri EMBERSÉG DSE által szervezett négyalkalmas programsorozat utolsó rendezvényének adott otthont az egyetemi csarnok.

„A sport összeköt, szívügyünk a mozgás” pályázat részeként megvalósuló rendezvényen az összefogás, az önkéntesség és a hátrányos helyzetű, fogyatékossággal élő embertársaink elfogadása, valamint az inkluzivitás is fontos hangsúlyt kapott minden alkalommal. Az utolsó állomáson hat feladatot kellett teljesíteni, mindenhol 10-10 percet eltöltve, ami így egy óra mozgást jelentett. Az eseményen segítettek a SERCO UNI Győr játékosai is, így Török Ágnes, Dubei Debóra, Weninger Virág, Bach Boglárka és Rozmán Lilla a kosárra dobásban segítette a résztvevőket.

Budapesten a GS Teniszclub Jótékonysági Napján is jártunk tegnap, ahol a Mozgásjavító Iskolának szerveztek gyűjtést. Az UNI Győr csapatát ezúttal Baffy Fanni, valamint a klub kabalája, Tom képviselte. Kipróbálhatták a kerekesszékes kosárlabdát, illetve a gyerekeknek két laptopot és pár apróságot adtak át, ezzel szerezve örömöt nekik.

Fotó: UNI-Győr

Hirdetés