Hirdetés
Archivum

Jótékonysági gálán szerepelt Schio-ban Honti Kata:

:

Hirdetés

Szombaton este került sor a Famila Schio csarnokában a Basket Artisti Unicusano és a Famila Schio All Stars csapata között egy jótékonysági gálamérkõzésre.


Olaszországban a Basket Artisti Unicusano már 2000 óta mûködik. Olyan ismert embereket, elsõsorban elõadómûvészeket tömörítõ kezdeményezés, akik jótékonysági gálamérkõzéseken lépnek fel. Az elmúlt 18 évben számtalan rendezvényük volt, melyek bevételét minden esetben jótékony célra fordítják.

Schio-ban a #TuNonMiFaiPaura (fordításban nagyjából annyit tesz, hogy „Nem félemlítesz meg!”) kezdeményezés okán léptek fel. Ez a nõk ellen elkövetett erõszakos bûncselekményekre hivatott felhívni a figyelmet. Az errõl való társadalmi párbeszéd fontosságáráról szól a kampány.

A Famila Schio csapata is támogatja a kezdeményezést. Ennek apropóján jött létre a szombati találkozó. Számtalan ismert személyiség lépett parkettre. A hazai csapat All-Star összeállításában pedig Honti Kata is helyet kapott. Mellette a Schio több volt vagy éppen jelenlegi klasszisa is játszott néhány percet.

Az olasz klub a Facebook oldalán közölt egy galériát az eseményrõl:

Hirdetés