Hirdetés
Magyarország

Jótékonysági golf fesztiválon szerepelt a ZTE NKK:

:

Hirdetés

A közelmúltban a Zala Springs Jótékonysági Golf fesztiválon vett részt Kehidakustányban a ZTE NKK együttese. Az esemény hátteréről a klub összeállítása olvasható.

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

Írta: Jóna István

Csapatunk minden évben többször él a lehetőéggel, hogy valamilyen jótékony akcióhoz csatlakozzon. Így tettünk most is, amikor Katona György meghívásának tettünk eleget és részt vettünk a Zala Springs Jótékonysági Golf fesztiválon Kehidakustányban. A háromnapos jótékonysági rendezvény (aug. 30-szept. 1.) a Zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak volt hivatott adományokat gyűjteni. Az alapítvány régóta dédelgetett álma, hogy egy szabadtéri rehabilitációs parkot hozzon létre. Az akcióhoz, aukcióhoz sok egyesület, szervezet csatlakozott és a három nap alatt közel 2 millió forint gyűlt össze.

Csapatunkat Horváth Zsófia másodedző, Horti Dóra csapatkapitányunk és kislánya Eszti, Nagy Dóra, valamint Jurkó Noémi képviselte. Egy dedikált labdát vittünk, amelynek aukciós értéke reményeink szerint hozzájárul az alapítvány céljainak megvalósításához.  A beszámolók alapján jól érezték magukat a lányok és amellett, hogy egy különleges sportnak, a golfnak az alapütéseibe is belekóstolhattak, és még egy ki-ki partit is játszottak a Zalaszám ZAC atlétáival, köztük Szűcs Valdóval.

A három napos jótékonysági fesztiválon volt éjszakai játék, gyermekeknek szánt program, golfverseny, gálavacsora és a napokat zenés part zárta.

Hirdetés