Hirdetés
Archivum

Juhász Dorka 14 pontja az Ohio State mérkõzésén:

:

Hirdetés

A 2018-as esztendõ utolsó napján az Ohio State Juhász Dorkával a soraiban a Nebraskát fogadta. Ugyan fordulatos, nagy csatában 78-69-re alulmaradtak, de Juhász Dorka így is eredményes találkozót zárt.

Fotó: Ohio State - twitter.com/OhioStateWBB

Fotó: Ohio State – twitter.com/OhioStateWBB

Az Ohio State kezdte jobban az összecsapást, 10 perc után 15-11-re vezettek, majd a második negyedben a 7 pontot is elérte a differencia. A Nebreska 7-0-s futással érte utol riválisát. A félidõt pedig dudasszós triplával zárták a vendégek, akik így 38-36-ra mentek 20 perc játékot követõen. A harmadik negyedtõl fej-fej mellett váltott vezetéssel haladtak a csapatok.

Hogy milyen kiélezett találkozót láthattunk, azt jól mutatja, hogy összesen 11 alkalommal változott a vezetõ gárda kiléte és hét alkalommal regisztrálhattunk döntetlen állást. Az Ohio State 53-51-es elõnyérõl vágtak neki a csapatok az utolsó 10 percnek. Itt azonban a Nebreska fölénye rajzolódott ki. Az elõnyük a 11 pontot is elérte a hajrához érkezve. A 78-69-es vereség során Juhász Dorka 27 percet töltött a pályán, 14 pont és 7 lepattanó került a neve mellé.

Statisztika

Hirdetés